Construim punți între tinerii NEET

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

SMART NEETs

Construim punți între tinerii NEET

În această zonă antreprenorială plină de viață, diversitatea este cheia, iar toți sunt invitați să își aducă contribuția unică la teatrul inovării. Aici, ne concentrăm pe un cadru flexibil, adaptabil la nevoile individuale ale tinerilor NEET, oferindu-le acces la resurse esențiale fără bariere financiare.

Această oază de oportunități nu se rezumă doar la spații de lucru și tehnologie de vârf, ci își propune să devină un centru de dezvoltare personală. Prin programe de formare și mentorat, ne propunem să cultivăm nu doar abilități antreprenoriale, ci și încredere în sine și capacitatea de a lua decizii în mediul dinamic al afacerilor.

În această comunitate prietenoasă, învățarea nu are granițe fixe, iar colțul de stradă devine o rampă de lansare pentru ideile inovatoare. Prin promovarea rețelelor de suport și colaborare, ne propunem să construim punți între tinerii NEET, pentru a încuraja schimbul de idei și sprijinul reciproc.

Alăturați-vă călătoriei noastre în această zonă antreprenorială specială, unde nu există limite pentru cei care au curajul să viseze și determinarea să își transforme visele în realitate. În această lume a oportunităților, fiecare tânăr este invitat să își descopere potențialul, să exploreze teritoriul antreprenorial și să contribuie la crearea unui viitor plin de reușite inovatoare.

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA NOUL VAL

PARTENER:
ASOCIATIA ASCENTRIC

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României