Avantajele antreprenoriatului

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

SMART NEETs

Avantajele antreprenoriatului

  • Posibilitatea de a-şi crea propriul destin → deţinerea unei afaceri oferă antreprenorilor independenţă şi posibilitatea de a realiza ceea ce este important pentru ei.
  • Posibilitatea de a face diferenţa → Antreprenorii derulează o afacere deoarece văd oportunitatea de a schimba ceva promovând o cauză în care cred (ex: instituirea unui program de reciclare pentru a conserva resursele limitate, pentru a aborda problemele sociale).
  • Posibilitatea de a atinge potenţialul maxim → Majoritatea oamenilor îşi consideră munca plictisitoare, lipsită de provocări. Dar nu şi antreprenorii!
  • Pentru antreprenori nu există o diferenţă între muncă şi joacă. Singurele graniţe pentru succesul lor sunt cele impuse de propria lor creativitate, entuziasm şi de viziune.
  • Posibilitatea de înregistra un profit ridicat → Banii nu sunt factorul primordial al antreprenorilor dar sunt un motiv important în lansarea afacerii
  • Posibilitatea de a ajuta societatea şi de a fi recunoscut pentru eforturile depuse →Proprietarii firmelor mici sunt printre cele mai respectate şi de încredere persoane încomunităţile în care trăiesc.
  • Posibilitatea de a se bucura de ceea ce fac şi de a avea satisfacţie → Cei mai mulţi întreprinzători au sentimentul că munca lor nu este muncă, în sensul gradului dedificultate (pentru că ceea ce fac este realizat din pasiune).

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA NOUL VAL

PARTENER:
ASOCIATIA ASCENTRIC

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României