Devino cea mai bună versiune a ta, din punct de vedere profesional

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Viitor pentru tineri - Tineri pentru viitor

Devino cea mai bună versiune a ta, din punct de vedere profesional

Fiecare dintre noi avem propria călătorie spre cea mai bună versiune a noastră. Această călătorie este una dinamică și schimbarea are loc, prima oară, în interior și abia apoi în exterior. Interiorul creează exteriorul și nu invers. 

Orice transformare dorești să realizezi în viața ta, mai întâi devii conștient că dorești acest lucru, după care îți creezi în minte un film sau o poveste a ceea ce dorești, apoi acționezi.

Acesta este un pas obligatoriu care îți va permite să trăiești aliniat cu valorile tale, care sunt busola ta interioară. Să trăiești conform valorilor tale îți permite să fii împlinit și, prin urmare, fericit.

E foarte important să fie clar pentru tine cine dorești să devii. Cel mai probabil vei ajusta acest lucru de multe ori pe parcursul călătoriei tale. De fapt, cu fiecare pas pe care îl faci, devii o altă versiune a ta, chiar dacă nu te gândești la asta.

 

Transformarea digitală începe cu tine.

Pentru cei ce vor să-și dezvolte competențele digitale, venim cu o veste bună pentru viitorul carierei tale. Încep cursurile gratuite de competente digitale.

 

Știai că transformarea digitală individuală și la nivelul companiilor poate accelera progresul economic și social?

Specialiștii de la Microsoft au derulat studiul Digital Futures Index conform căruia „statele avansate din punct de vedere digital sunt mai inovatoare, au economii mai competitive și mai eficiente, cât și un nivel mai scăzut de poluare. Mai mult, desi întreaga regiune dispune de numeroase talente în domeniul digital,  suntem departe de a valorifica pe deplin potențialul pe care Europa Centrală și de Est îl deține”.

Cursul de competente digitale de utilizarea a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere acreditat ANC se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile, invatand sa utilizeze cele mai populare platforme si programe.

Cursul de competente digitale de utilizarea a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere este autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației.

Ce vei învăța la acest curs de competente digitale

  • Internet și comunicare
  • Procesare de text cu Microsoft Word
  • Calcul Tabelar- Microsoft Excel
  • Prezentări Power Point

 

 

La finalizarea cursurilor, poți să obții o certificare ce-ți va securiza CV-ul.

 

Grăbește-te să te înscrii la noua sesiune de cursuri!

 

Completează formularul de înscriere la acest curs gratuit pe site-ul proiectului:

https://www.asociatianoulval.ro/viitor-pentru-tinerii-neets-i/

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA NOUL VAL

PARTENER:
ASOCIAȚIA ION CÂMPINEANU

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României