A fost lansat CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Viitor pentru tineri - Tineri pentru viitor

A fost lansat CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI in cadrul proiectului „ Viitor pentru tineri - Tineri pentru viitor”

Perioada de depunere a dosarelor de candidatura  acestora prin posta/curier/depunere personala la sediu 05.07.2022 – 18.07.2022 (ora 18.00)

Concursul de planuri de afaceri este deschis EXCLUSIV persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului, care indeplinesc cumulativ urmatoarele cerinte: a) Sunt tineri NEETs someri cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 ani. In conformitate cu legislatia in vigoare varsta minima necesara pentru a infinta o intreprindere este de 18 ani. b) Au domiciliul/ resedinta in Regiunile de Dezvoltare Sud Est, Sud Vest Oltenia, Sud Muntenia si Centru c) Sunt inregistrati si profilati la SPO (AJOFM) pe nivelul de ocupabilitate A (“usor ocupabili”) d) Au absolvit programul de formare profesionala „Competente antreprenoriale” in cadrul proiectului POCU/908/1/3/150953, „ Viitor pentru tineri – Tineri pentru viitor”.
ATENTIE: Inscrierea in competitia planurilor de afaceri se poate realiza DOAR de catre absolventii cursului de formare antreprenoriala organizat in cadrul proiectului.
La concursul de planuri de afaceri pot participa numai persoanele eligibile, care respecta cumulativ criteriile de eligibilitate a solicitantilor prezentate mai sus. O persoana poate participa la concursul de planuri de afaceri cu un singur plan de afaceri.  Persoanele interesate sa aplice in cadrul Competititiei planurilor de afaceri vor pregati si depune un dosar de inscriere, in conformitate cu prezenta Metodologie, cu respectarea termenelor limita stabilite.

Toate detaliile si formularele se gasesc la adresa:
https://www.asociatianoulval.ro/viitor-pentru-tinerii-neets-i/concurs-plan-de-afaceri/

Succes tuturor!

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA NOUL VAL

PARTENER:
ASOCIAȚIA ION CÂMPINEANU

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României