A fost lansat CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI în cadrul proiectului „SMART NEETs”

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

SMART NEETs

A fost lansat CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI în cadrul proiectului „SMART NEETs”

Concursul de planuri de afaceri este deschis EXCLUSIV persoanelor înscrise in grupul țintă al proiectului, care îndeplinesc cumulativ următoarele cerințe:

  1. Sunt tineri NEETs șomeri cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 ani. În conformitate cu legislația în vigoare, vârsta minimă necesară pentru a înfința o întreprindere este de 18 ani.
  2. Au domiciliul / reședința in Regiunea de Dezvoltare Sud Est
  3. Sunt înregistrați si profilați la SPO (AJOFM) pe nivelul de ocupabilitate A (“usor ocupabili”)
  4. Au absolvit programul de formare profesională „Competențe antreprenoriale” în cadrul proiectului POCU/991/1/3/154548 „SMART NEETs”.

ATENTIE: Înscrierea în competiția planurilor de afaceri se poate realiza DOAR de către absolvenții cursului de formare antreprenorială organizat în cadrul proiectului.

La concursul de planuri de afaceri pot participa numai persoanele eligibile, care respecta cumulativ criteriile de eligibilitate a solicitantilor prezentate mai sus. O persoana poate participa la concursul de planuri de afaceri cu un singur plan de afaceri.

Persoanele interesate sa aplice in cadrul Competititiei planurilor de afaceri vor pregati si depune un dosar de inscriere, in conformitate cu prezenta Metodologie, cu respectarea termenelor limita stabilite.

Toate detaliile si formularele se gasesc la adresa:

asociatianoulval.ro/smart-neets/concurs-plan-de-afaceri/

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA NOUL VAL

PARTENER:
ASOCIATIA ASCENTRIC

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României